opc_loader

Leegpompen en demonteren ledikant / softside

80,00
0
x
Beschrijving

Wij pompen de matras leeg en maken deze klaar voor verhuizing en demonteren het ledikant en/of de softside. U verhuist het zelf. In overleg met onze monteur kunt u uw matras en ledikant/softside in onze bus plaatsen als daar plaats voor is. Wij vervoeren het dan op uw verantwoording. Wij zijn nooit aansprakelijk voor schade ontstaan tijdens het transport. Prijs geldt binnen 20 km. vanaf Mecklenburgstraat 6 Eindhoven. Daarbuiten betaald u € 1.- extra per km.

 Let op: Als tijdens of na de uitvoering blijkt dat er lekkage is ontstaan aan een lasnaad of vuldop, kan Waterbedconditioner.nl daar niet aansprakelijk voor worden gesteld. Deze schade is of een productiefout en aldus dient de schade verhaald te worden op de leverancier/fabrikant van de watermatras, of de schade is een direct gevolg van het uitharden (verouderen) van de matras, en komt nu aan het licht door de "ongewone" handelingen zoals het opvouwen en vervoeren van de matras. 

 Deze service kan alleen per e-mail info@waterbedconditioner.nl worden afgesproken en niet online worden besteld. Vermeld in de e-mail altijd uw telefoonnummer, wij bellen u om de afspraak te bevestigen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items