opc_loader

Welkom op de website van Waterbedconditioner.nl, dé specialist in waterbedonderhoud. Voor uw waterbed is het van groot belang dat het goed onderhouden wordt, wilt u er zo lang mogelijk plezier van hebben. Op deze site vindt u alles wat u nodig heeft voor het onderhoud, zoals bijvoorbeeld (biologische) waterbedconditioners, (biologische) vinylreinigers en waterbedreparatiesetjes tegen de scherpste prijzen. 

Waterbedconditioner.nl registreerde in 2000 haar domeinnaam, hoewel toen nog onbekend was welke impact het internet zou krijgen. Uiteindelijk werd begin 2008 de uitgebreide webwinkel online gezet. Wat wij voor ogen hadden was een website die makkelijk toegankelijk, snel en duidelijk is en waarop geen informatie wordt vermeld waar u niet op zit te wachten. Sindsdien hebben wij niet stilgestaan en een groei van 25 tot 30% per jaar weten te realiseren. Waterbedconditioner.nl is de marktleider in waterbedonderhoud en dat willen we zo houden, daarom doen we alle moeite om u tevreden te houden.

Wij bieden u eerlijke prijzen en geen verrassingen achteraf. Alle prijzen zijn inclusief BTW, U betaalt geen verzendkosten (m.u.v. zendingen naar België)  en geen kosten voor het afrekenen (m.u.v. rembours). Onze verpakkingen passen door de brievenbus, u hoeft er dus niet voor thuis te blijven. De door u bestelde artikelen kunt u zonder opgave van reden binnen 14 dagen retourneren.