opc_loader

Bestelinformatie

Het bestellen bij waterbedconditioner.nl is overzichtelijk en duidelijk.
Al onze prijzen zijn inclusief BTW en inclusief verzendkosten (m.u.v. rembours).
Een product kunt u vinden door middel van "zoeken" van een product of ga direct direct naar "producten'' of "productgroepen".

 

 • Heeft u een product gekozen, klikt u op "toevoegen" dan verschijnt de winkelwagen met daarin het artikel.

 • Hier kunt u de keuze maken om verder te winkelen, artikelen te verwijderen of de bestelling af te ronden.

 • Klik op "producten" om verder te gaan.

 • Klik op "afrekenen"  als u wilt afrekenen

 • In dit scherm kunt u als bestaande klant inloggen of als nieuwe klant een account aanmaken.

 • In het volgende scherm geeft u de verzendmethode aan. Dit hoeft u allen te wijzigen als u onder rembours wilt betalen.

 • Klik op "doorgaan" in dit volgende scherm kunt u aangegeven op welke manier u wenst te betalen.

 • Afhankelijk van uw keuze komt u nu op de iDEAL, PayPal pagina, of de volgende pagina.

 • Op deze pagina ziet u een overzicht van alle gegevens. Tevens kunt u hier wijzigingen aanbrengen. Als alle gegevens zijn gecontroleerd en eventueel zijn aangepast, bevestigt u de order door op "bevestig" te klikken.

 • Nu ziet u de melding:"Uw bestelling is succesvol verwerkt" en ontvangt u ter bevestiging een e-mail.

 

 

Nakoming overeenkomst en extra garantie

 

 1. De ondernemer staat er voor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften. Indien overeengekomen staat de ondernemer er tevens voor in dat het product geschikt is voor ander dan normaal gebruik.
 2. Een door de ondernemer, diens toeleverancier, fabrikant of importeur verstrekte extra garantie beperkt nimmer de wettelijke rechten en vorderingen die de consument op grond van de overeenkomst tegenover de ondernemer kan doen gelden indien de ondernemer is tekortgeschoten in de nakoming van zijn deel van de overeenkomst.
 3. Onder extra garantie wordt verstaan iedere verbintenis van de ondernemer, diens toeleverancier, importeur of producent waarin deze aan de consument bepaalde rechten of vorderingen toekent die verder gaan dan waartoe deze wettelijk verplicht is in geval hij is tekortgeschoten in de nakoming van zijn deel van de overeenkomst.