opc_loader

"Kuur geur" Aqua Bio: 4 x Superconcentraat 2 x Deo (in en op bed)

155,70
120,64
U bespaart: 23%
x
Beschrijving

Deze kuur kan worden toegepast bij waterbedden met een geur / stank (en lucht) probleem.

Bij geuroverlast kunt u AquaBio Biologische Waterbed deodorant toevoegen aan het water van het waterbed. De geur / stank is direct verdwenen en de kuur AquaBio Superconcentraat lost het probleem de komende weken op. Gebruik ook de AquaBio  Biologische Deospray, die naar behoefte op de matrashoes en het beddengoed kan worden gesprayd. Het is ook belangrijk de vinyl te reinigen (met AquaBio vinylreiniger) en het beddengoed te reinigen/luchten.


Het AquaBio superconcentraat voegt u volgens onderstaand schema toe:

1e week: Voeg een flacon AquaBio Superconcentraat toe aan het water van het waterbed (u hoeft het bed dus niet eerst leeg te pompen en te voorzien van nieuw water!).
3e week; Voeg na twee weken opnieuw een flacon AquaBio Superconcentraat toe.
5e week: Voeg nog eens twee weken later opnieuw een flacon AquaBio Superconcentraat toe.
9e week: Voeg tot slot, vier weken na het toedienen van de derde flacon, de laatste flacon AquaBio Superconcentraat toe.

Dit is een kuurtje AquaBio voor het waterbed (week 1, 3 ,5 en 9).
Door elke keer een flesje AquaBio toe te voegen wordt de unieke bacterie steeds op tijd aangevuld waardoor deze bacterie in staat is om stap voor stap de bacterie te verdringen die de stankoverlast veroorzaakt. 
 

Let op! De AquaBio Deo producten worden geleverd in een neutrale witte flacon, zie laatste afbeelding. Afbeelding in onze shop is een ontwerp wat nog niet te leveren is.


 

Extra informatie

U betaalt GEEN verzendkosten, en alle betaalmethoden zijn GRATIS!

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: